Maria, leeeeave my blog now hahah!

hejsan, idag känner jag mig så mycket bättre gud så skönt! Så imorgon ska jag till skolan, har saknat mina bruttor! Men tänkte ställa en fråga till er, på lördag fyller en utav mina bästa vänner år, och jag har ingen som helst aning vad jag ska köpa. Och hon vet inte heller vad hon önskar sig, vad ska man köpa? maria våga fortsätta läsa hahaha.

hon är liksom, skrattig vill synas men inte överdirivet, men ändå annorlunda. Nej gud så svårt det här vart, ska ta och titta på teve nu! och missa inte desperate housewives sen för gudskull! haha kramar.


Kommentarer
Postat av: Mahlin ♥

hej! det är mahlin som även har gått under smeknamnet "mealinn" tills igår, då det var nån störd människa som hackade sig in på mitt blogg konto & tog bort min blogg. så jag har fått lov att starta om min blogg helt på nytt under nytt namn: http://thepapertiger.blogg.se



hoppas att du vill fortsätta läsa min blogg även om den ekar lite tomt just nu, endast några få inlägg.. allt bra med dig då? =) kram

2009-03-17 @ 20:47:33
URL: http://thepapertiger.blogg.se/
Postat av: Mahlin ♥

haha ja jag vet, skulle kunna skjuta den idioten som gjorde det:) jag vet att man inte ska hata men det gör jag seriöst på den människa som tog bort min blogg:( det är väl okej, mår dock lite illa och tyckte att det var en asbra anledning till att inte fara till skolan&så var min säng lite skönare än vanligt också haha. ska bara kolla på film idag och slappa :) händer det nåt trevligt i veckan då?

2009-03-18 @ 10:56:58
URL: http://thepapertiger.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag har spelat i nio eller tio år tror jag :) ganska länge ;D hehe

2009-03-18 @ 11:16:59
URL: http://honheteremelie.blogg.se/
Postat av: Alexa

Lagerhaus har världens bästa presenter! Speciellt till tjejer :-)



Ett annat tips är det jag köpte till min syster i julklapp. Frågade vad hennes favoritfärg var (rosa) och sedan köpte jag en massa rosa saker: Nagellack, ögonskugga, sex and the cityfilmen, nagelfil, tändare, doftljus, tofflor, läppglans. Behöver jag nämna att hon blev jätteglad? :-)

2009-03-18 @ 14:40:23
URL: http://anxious.blogg.se/
Postat av: Alexa

Men alltså om hennes favoritfärg är gul, så köp en massa gula saker. Visst hon kanske aldrig kommer använda en gul ögonskugga, men grejen är ju att det ska vara roligt! Om du ska köpa nagellack, ögonskugga etc, kanske du ska satsa på guld? :) Om du sedan ska slänga i en film som jag gjorde i min systers paket så kan jag tipsa om Bee Movie eller Be Kind Rewind som båda två har gula bakgrunder ;) Lycka till!

2009-03-18 @ 18:19:58
URL: http://anxious.blogg.se/
Postat av: Ilona

sv: hejsan, jo allt är bara bra med mig. Hur är det själv? :)

2009-03-18 @ 18:20:13
URL: http://winterbeauty.blogg.se/
Postat av: Anonym

hehe aa jag vet. det är nånting som håller mig kvar, och väldigt många säger att jag inte ska sluta, men det är alltid "fan idag är det träning igen".. ;/ jag tror det hade vart bättre om jag hade spelat med mer seriösare spelare och som håller kanske lite mer klass, för i sävehof så spelade jag med första laget & nu känns det som om jag spelar med andra eller tredje.. menmen..:P



jag fyller 18 i november :)

2009-03-18 @ 20:28:54
URL: http://honheteremelie.blogg.se/
Postat av: Mahlin ♥

okej det låter ju super hörredu! :) nej jag har faktiskt inga planer för helgen, har ju varit hemma från skolan i 2 dagar nu så har inte riktigt kunnat checka läget om vad som händer men kommer förmodligen att träffa en tjej som heter angelica. och så blir det nog lite gymm också:) allt bra med dig då?

2009-03-19 @ 14:57:29
URL: http://thepapertiger.blogg.se/
Postat av: Alexa

Du får ju se till att inte godkänna eller ta bort publiceringen av alla presenttips, hehe :p

2009-03-19 @ 21:25:45
URL: http://anxious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0