: )

tjaba!
hittils idag har jag inte gjort så mycket, efter skolan följde dalinne och tessan med mig hem. Jag gjorde någon wok-hokus-pokus mat. Som vart väldigt lyckad om jag får säga de själv! nyttigt gott, kan i och försig lägga in receptet, fast jag själv hällde bara på lite extra saker och annorlunda mått! bra och prova på saker : )

Efter någon timme gick de hem, och jag gjorde inte speciellt mycket. tog en låång dusch haha (väldigt intressent, tell me about it) titta på teve, somna . & nu precis kom jag in efter en ca 40min promenad md hundarna! känns väldigt skönt,
och trots att jag bara varit hemma en kortkort stund har jag hunnit klanta mig! otroligt, jag och tessan ska gå på bio på fredag. och samtidigt kanske köpa en present till dalle som fyller år på tisdag ( grattis i förskott älskling ) och jag tänkte offra mig och boka ( vilken offring ;P) men självklart ska jag boka längst fram så man bryter nacken! var så himla glad att vi fått platser längst bak, och licksom ja! allt blev bra, men sen ba du har bokat längst fram, ba åååååh! hahah ursäkta mig, men har ingen lust o bryta nacken! ajuste på lördag ska jag på bio igen hihi (a)  ska se wildchild bara ett måste, right?


Kommentarer
Postat av: Lina

Svar: Tack så mycket, :)

2009-01-27 @ 20:02:22
URL: http://oneplektrum.blogg.se/
Postat av: Patricia Klinteberg

Svar: Taaack :D Vad glad jag blir! :)

2009-01-27 @ 20:03:54
URL: http://patricias.blogg.se/
Postat av: natta

sv: tack gulli du e:)

2009-01-27 @ 20:37:07
URL: http://natalies.se
Postat av: sandra

sv; tack så mycket!

2009-01-27 @ 20:47:21
URL: http://marinoni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0